Monday, December 10, 2012

Welcome to The World Nur Safa Shafura...

Syukur Alhamdulillah...
Minggu lepas wife kepada kazen aku selamat melahirkan baby girl.  Yeaaaa, hepi sangat sebab ni cicit sulung kepada tok aku, Tok Yah...  Dan secara otomatiknya aku dah berpangkat mak.  Alamakkkk, tua sudah !!!

Sepupu aku, Pijun anak Makteh aku.  Kami sangat rapat dari kecik-kecik lagi.  Dia dah macam adik aku la.  Sebab kami semua masa kecik-kecik duduk dengan tok.  Tak sangka dah jadi papa rupanya dia.

Tok aku misti hepi dah ada cicit.  Cucu tok aku, aku and Pijun je la yang dah kawin.  Yang lain semua kecik-kecik lagi.   Takpa tok, nanti kami tambah lagi bilangan cicit tok ye..  :)


 Nur Safa Shafura Binti Aliff Syafizul...  Omel tak??  Gewaaammmmmm sangat kat baby mucuk ni.  Berat time dia lahir 3.89...  Alhamdulillah, selamat semuanya.  Tahniah Pijun and Syue... 


 Pipi bambam...  Aku belum sempat pegi melawat lagi.  Sebab mak dia balik berpantang kat Tanjung Dawai.  Nanti Insyaallah Mummy Ayu pegi melawat Safa ye... 


Nie gambar time umur dia seminggu.  Macam tak pecaya, macam dah lepas pantang.  Sungguh bambam...  Gerammmm sangat  !!!  Nanti dah besar jadi anak yang soleh ye sayang !!


Ni ler Ibu and papa Safa...  Muda lagi dorang ni.  Baru 23 tahun...  Untung kawin muda, nanti anak dah besar dorang still vogue da vasss gitewwww....  Pijun and shue, be a good parent ya !!  Congratulation  !!!!!

Pasni tunggu turn Kak Ayu bagi Safa kawan ye...  Muahahahhaa...  Doa-doakan la tau !!!  Amin...

Luv, xoxo...

#allpicdicilokdarifbpijun#

8 comments:

  1. Uwaaaa..nak baby jugakkk..baby yg comelllll..Mia..huhu..leh buang tak word verification tu? Kecik benor..nak sent komen banyak kali baru betoi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun nak...Mudah-mudahan ada la rezeki sy nanti...hehe... Sy dh buang dh. Bole la Kak Intan komen selalu...hikhik :)

      Delete
  2. heyyy comeyyyynyaaaa baby.. semangat betul badan dia kann..


    #nadia pon harap xde word cerifi ni. susah nak tinggal komen. dua tiga kali salah kena taip balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la, comelll.... Tak sabarnya nak ada baby sendiri.... :) Ayu dah buang word veri tu, nt singgah-singgah la selalu ye... Hehe...

      Delete
    2. ayuu, nadia datang lagi. hihi. ;)) nadia pon tak sabar nak ada anak sendiri. kita sama2 doakan ye. :))

      Delete
    3. Amin.... Insyaallah kita sama-sama berdoa & berusaha. Nanti bole share2 info pasal preggy & baby pulak kan? hehe...

      Delete
  3. Replies
    1. Nad doakan Ayu dapat baby cepat2 tauuu!!! :)

      Delete