Sunday, December 16, 2012

::Naurah Rayyani buah hati baru Makngah & Pakngah...

12.12.2012 lepas kami sekeluarga sangat hepi sebab menerima kehadiran orang baru.  My sil selamat melahirkan baby girl " Naurah Rayani" yang membawa maksud Bunga Syurga Rayyan..  Sedap kan? Seindah maksud namanya...  Cewahhhh  !!!

Keterujaan jelas terpancar di wajah Zery.  Dia memang over excited tau. Siap sebak mengalirkan air mata lagi tu..  Ololoooo suwetnyer laki sapa la tu kan?  Dia sangat teruja sebab Naurah anak buah pertama dalam famili dia.  Sebelah famili aku lagi la takda, kena tunggu anak sendiri la.  Hehe...  Tapi aku faham maksud tersirat beliau.  Laki aku kan, opkos la aku tau apa yag dia rasa.  hewhew.. Takpe-takpe, sabar ye sayang..  :)


Gambar semalam.. Comel kan? Mulut and mata tu yang aku geram sangat tengok.  Macam nak gigit-gigit.  Gerammm sangat tau !


Naurah lahir 3.08kg tak silap aku.  Tahniah Kak Ain and Abg Zikri...


Zery over, 1st day Naurah dilahirkan aku pegi tengok kat Hospital Seberang Jaya.  Terus suruh aku upload dalam fb, tak sabar nak tengok katanya.  Sebab dia kat tempat keja. Nie baru anak buah dah teruja, kalo anak sendiri plak nanti acaner?



To Naurah, semoga menjadi insan yang berguna di dunia & akhirat ye.  Makngah & Pakngah luv u..  Muahhh  !!!! Tahun depan Makngah & Pakngah bagi Naurah kawan yer..  Muahahaa...  Confiden bukan main lagi khennnn?? In shaa Allah....


Ok, dah habis pasal Naurah..  Now nak citer pasal lagi sorang anak buah Mummy Ayu... Amboi ramainya anak buah.  Perkenalkan "Eryna Hazirah" anak Mama Nurun, my opismate.  Lahir bulan lepas, comel kan? Gerammmmmmmmm  !!!!  Seronok semua ada baby, nak baby jugak boleh???  To Eryna, semoga menjadi anak yang soleh ye.. Nanti besar jangan noti-noti macam Ummi tau.. Hikhik...


Nie lagi sorang anak skulmate aku Zue.  Kami nikah sama hari.  Now dia dah ada baby.  Rezeki Allah yang tentukan kan? Mudah-mudahan rezeki kami pulak pas ni.  Ecehh.. Ayat nak sedapkan hati. Hewhew..  Nur Hannah Zahara nama diberi, amboiii sedapnya nama dia... Hehe.. Comel macam mama & papa dia jugak. Nanti auntie jumpa Hannah lagi ye, tapi jangan kentut kat auntie macam hari tu lagi sudah la yer..  Muahahahaa... 


Semua dah dapat jumpa, tinggah Safa je belum jumpa lagi.  Rindu sangat nak jumpa budak bambam tu.  Disebabkan terlalu hepi dapat ramai anak buah, terus ajak zery peg beli hadiah.  Seronok kemain dapat shoping barang baby walopun bukan untuk anak sendiri.  Takpe la, merasa jugak shoping barang baby kan? Hikhik...




Eh, semua anak buah aku girl la...  Wah...suke, suke... Nanti bole beli baju cecantik kat dorang.  Bagi besar cket, pakai gaun.  Aiyooo, omelllll sangat. Geram aku tengok baju baby girl yang cecantik nie...  

Tu je la nak story...  Mummy Ayu mintak diri dulu yer... sayang semua anak buah mummy...  Muahhhhh!!!


Luv,xoxo...

13 comments:

  1. bestnyaaaaa dapat cium bau babyyyyyyyyyyy! T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangiiiiiii sgt... suke, suke.. :)

      Delete
    2. semoga satu hari, kita pon akan ada anak2 kita senditi ye. aminnnnnnnnnnnnnnn :)

      Delete
  2. Replies
    1. In Shaa Allah yunk, kita sm2 doakan yer... :)

      Delete
  3. wah comelnyaa..lpas nie turn mia pulak.. in sha allah..

    ReplyDelete
  4. comelnya,..Ins Shaa Allah..turn kita pulak nanti dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..In Shaa Allah...kita sm2 doakan ye dear... :)

      Delete
  5. asal bukak blog ni nampak gambar baby yang comeyy ni. jelessss T__T ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe nadia, nt turn kita pulak kn? in shaa Allah..hehe :)

      Delete