Friday, December 14, 2012

:: Mekap Tunang, Nikah & Sanding...

Anda ingin kelihatan cantik di hari bersejarah anda? Ingin kelihatan berseri-seri bak sang puteri? Ya, sudah  pasti semua bakal pengantin ingin kelihatan jelita lagi menawan. Sapa tak nak kan?  Tapi bagaimana?

Jawapannya mudah sahaja.  Carilah jurumekap atau mak andam atau lebih glemer disebut mekap artis.  Heheheee... Mudah kan?  Tapi tak semudah yang disangka.  Kenapa aku berkata begitu? Meh dengar pendapat aku...

Kat dunia nie ramai orang yang boleh mekap.  Tapi tak ramai yang tau cemana cara mekap yang betul. Kang nak mekap cecantik macam rita rudaini jadi macam hantu kak limah pulak.  Waaaahhhh, kelassss kau kan? Tak dinafikan kat butik pengantin disediakan perkhidmatan solekan.  Tapi sekarang dah ramai yang inginkan jurusolek yang boleh datang ke rumah untuk mekap.  Lagi mudah....  :)

 Freelance mekap retiss sekarang semua dah pro ye.  Hasil mekap dorang semua meletopss...  Tapi uolss kena pandai pilih la.  Jangan main tangkap muat je..  Nak cantik tak?  So rerajin la buat research..  Jangan tersalah pilih, kang menyesal tak sudah.  Nak kawin sekali jer seumur hidup.  Misti nak cantik-cantik..  Nanti si suami misti terpesona, wahhhhh santekkknyerrrr la bini aku nih...  Best tak, best tak?

So uolssss yang sedang mencari jurusolek untuk bertunang ke, untuk akad nikah ke, nak kawen ke meh sini aku nak tunjukkan sesuatu...  Jomjomjom...

Mekap Sanding/Kawin


Wow  !!!!!!! Cantik tak?????????


 
Sweeetttt sangat kan?



 
Dah macam rozita che wan dah nie...  Mata tu menggoda tauuuuu  !!!  Geram iolllsssss....



 
Meh kita close up cket... Meletopppppsss  !!!


Ni pun cun jugak... Combinasi kaler eye shadow  yang menarik tertarik kau memang da boommm!!!



Berbeza kan?


Cantik sangat... Nak cantik ceni tak?? 







Ni memang sangat berbeza... Cantik sangat...


Terus berseri-seri uolllssss....


Mekap Nikah


Mekap nikah lebih natural...  Tapi still memberi impak yang luar biasa.  :)


Hilang jerawat uolsss....  Memang kena teliti untuk hasil yang terbaik.


Eh, macam kenal jer? Aku ke ni?? 


Indahnya ciptaan Allah.... cantik sangat !


Mekap Tunang

Zaman sekarang bertunang pun dah vogue macam kawin ye...  Tak caya tengok adik-adik kita sekarang, kelassssssss ok.  Pelamin meletopsss. Tak salah pun nak berhabis untuk cantik-cantik, tapi berpada-padalah yer... Jangan duit makan tak cukup udah la. :)


Cantik kan?


Comelllll  !!!


Mekap Photoshoot


Lawa kan?

So adik-adik, kakak-kakak amacam? Cantik tak? Nak cantik cenggitu tak? Misti tertanya-tanya sapa yang mekapkan tu kan? Nak aku kenalkan tak? Meh sini aku kenalkan....


 Jangan risau mak andam ni pun cun gilerrrr okeh. 
scrooll lagi ek...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Ok dah... Saja ja nak buat suprise.  Taraaaaaaaa, memperkenalkan Cik Nad Tomei ....

Segak nohhhhh  !! Kalu nak tomei-tomei macam dia bolehlah gunakan khidmat cik nad untuk menata rias wajah anda.  Korang nak tunang ke, nikah ke, photoshoot ke, ape ke semua boleh.  Dijamin sangat berpuas hati.  Kan dah tengok hasilnya kat atas kan?  Tak perlu takut, tak perlu risau, memang berpuas hati sangat.  Hasil yang sangat ohhsemmmm!!!

Harga? Memang sangat berpatutan. Murah okeh...  Siap datang mekap kat rumah lagi?  Ko tak nak?  Memang rugi... Hehe...  Eh, aku promote ni bukan sebab ada share partner ye.  Aku bagitau benda yang betul sebab aku pernah gunakan khidmat beliau dan aku sangat-sangat berpuas hati.  :)  Korang boleh ke page beliau di FB atau ke link belog beliau yang aku link kan tadi.

So apa tunggu lagi, cepat contact cik nad di talian 017-5383125 ...  Dia tengah laku macam goreng pisang panas sekarang ni..  Cepat, sapa cepat dia dapat. Hehehee...

Selamat bertunang dan selamat pengantin baru...

Luv, xoxo...

10 comments:

  1. dah book dah mekap kat cik nad walaupon daku x taw bila nak kawen or tunang hahahaha..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa-takpa yg penting booked dlu ya... kihkihkih...

      Delete
  2. haha..cantik..suka juga..sy pon ada g kursus mekap pengantin..sempat mekap kazen tunang ja dulu..bz kejaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh....bestnyaaaaa kak intan... bole buat bisnes tue.. :)

      Delete
  3. wah.... thnx ayuuuu promot kte.. muahhh ayuuuu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahhh !! mudah2n cik nad terus maju yer..hehe

      Delete
    2. insyaallah... tak lupaaa jasa kwn2 yg bnyk support :)

      Delete
  4. cantiknyee...mia ni kat mana yaa?kat melaka kee?

    ReplyDelete
  5. cantik kan? hehe...ni kt area utara...

    ReplyDelete